No nyt kyllä sataa ja nyt sitä sit kerkee tännekin kirjotella mitä kaikkea ollaan tässä viime aikoina puuhailtu.

Meillähän on ollut tosi kiireinen viikko Kinan kanssa, joka ilta on ollut jotain spesiaalia tekemistä. Ollaan monesti käyty Kinan kanssa moikkailemassa Romia, Tarua ja Miraa tuolla Tuusulan metsissä. Romi alkaa käydä vähä pieneks vaan Kinan rinnalla, mutta onneks se ei leikkejä ole hidastanut. Romi on siis cairnterrierin uros pentu ja siis Kinaa noin kuukautta vanhempi. Parhaita ystävyksiä niistä on tullut mitä on tosi kiva katsoa kun pennut leikkii...

No mutta siis vähän noista treeneistä. Eilen käytiin vesisateessa vähä treenaamassa tokoa. Mira kun on neuvonut minua tuon vierelle tulon opettamisessa ja sehän toimii. Toimii jopa niin hyvin ettei uskokaan. Mulla tuntuu vaan olevan pieniä ongelmia tuon liikkeen tasaisuuden kanssa. Aina tunnun jäävän eri asentoon... Mutta toistoja vaan niin kyllä se siitä.

Vähän on kyllä harmittanut että tässä Tikkurilan lähellä ei oikein ole paikkaa missä voisi koiraa päästää vähän vapaaks että vois tuota kiertämistä treenailla.

Uimassakin yritettiin käydä. No kyllä se vähä ui mutta ei niin että sitä vois varsinaisesti sanoa uimiseks. Kyllä se kastui... Oli kyllä hauska katsoa sen räpiköintiä. Kyllähän Kina tykkää vedestä, mutta sekeästi tuo uiminen ei kuitenkaan ole vielä hallussa.

1244134529_img-d41d8cd98f00b204e9800998e