No nyt alkaa viikonloppukin olla ohi. On kyllä ollu vilskettä. Minullahan on töitä aina sunnuntaisin ja ollaan oltu nyt sit aina lauantaista sunnuntaihin vanhempieni luona. Ne kun asuu niin lähellä töitäni. Siitä on kiva pyöräillä töihinaina aamuisin sit. Toinen juttu on et en viitsi jättää Kinaa yksin kotiin kahdeksaksi tunniksi ihan vielä. Kina on ollu sit mummon ja ukin luona päivähoidossa. Silmänisku

Vanhemmat on kyl tykänny Kinasta ihan kamalasti. Isähän oli ihan heti myyty ja äitikin on lämminny tosi nopeesti. Mummoks ja Ukiks ne kutsuu jo itseään, mikä on musta vähä hassua, kun ei meille sisaruksille vielä mitään jälkikasvua ole vielä siunaantunut. Porukoilla on ollut kyllä omat "juttunsa" kun ollaan sinne menty. Siellä on niin iso talo et Kina ei vielä oikein siellä osaa olla sisäsiisti. Kotona meillä menee jo tosi hyvin, ei tule kuin pissa silloin kun olen liian pitkään poissa kotoa. Se liian pitkään saattaa kyl olla välillä 2-6 tuntiakin. Kuitenkin aina parempaan päin.

Porukoillehan ei voi viedä kaikkia leluja, joka myös aiheuttaa pieniä sivuvaikutuksia. Olin vienyt viime viikonloppuna sinne luun, jota Kina oli järsinyt noin puolet ja jätin sen sinne sitten kun lähdettiin, ettei minun tarvitsisi sitä kantaa edes takas. Äiti oli kuitenkin saanut päähänsä että luu oli mennyt vanhaksi, kun se oli vähä haissut järsinnän jälkeen ja heittänyt pois. Kina oli sit tänään sillä välin kun itse olin töissä ja muut parvekkeella ottamassa aurinkoa järsinyt yhden lampun johdon poikki. Onneksi ei ollut töpselissä! Nyt Kina sit järsii ihan innoissaan täällä kotona luitaan kun on joutunut olemaan koko viikonlopun ilman.

Ollaan me muutakin tehty. Käytiin tutustumassa hevosiin ja metsälenkillä siinä samalla. Ollaan harjoiteltu kiertämistä, joka sujuu jo tosi hienosti kun Kina jaksaa keskittyä. Kinalle on mutenkin ollut tosi helppo kouluttaa kaikkea kun se oppii niin nopeasti. Pari päivää meni kun opetin sen antamaan tassua. Nyt se tarjoaa sitä koko ajan. Hymy

Ollaan käyty tapailemassa pentukoiria Tuusulassa ja tässä naapurissa. Lauantaina käytiin vähä eksymässä metsään Romin ja Miran kanssa. On se vaan niin kiva katsoa kun pennut leikkii. Kina taitaa vaan olla jo Romia niin paljo isompi ja nopeampi ettei Romi pysy juoksuleikeissä mukana. Naapurissa meillä on joku pikkukoira, en nyt millään muista minkä rotuinen se oli. Se on ihan saman ikäinen kun Kina, mutta kyllä huomaa ettei se ole mikään työkoira. Leikkisä hauska seurakoira se selkeästi on, ihmisten perään se on kans kauheesti. Kina ei tunnu vieraista kauhesti välittävän mikä on ihan hyvä. Toiset koirat on kylläkin alkanu kiinnostaa. Ollaan yritetty harjotella sitä ohittamista nyt sit ja kyllä se välillä toimii, mut jos ei ole muistanu ottaa namia tai lelua mukaan niin turha toivo.

No mut nyt saa riittää tältä erää, ensi kerralla sit taas lisää...